Over

Hi! Wij zijn Monique en Dorien (ook wel: Mo & Do) en samen hebben wij vorig jaar Studio Strippenkaart opgericht voor ondernemers die structureel meer uit hun business én zichzelf willen halen, door strategisch plannen en samen-doen.


MONIQUE (39, OEGSTGEEST)

Marketing / event manager. Gecertificeerd coach aan de Coach Academy (ExtraMile Academy).

We kennen elkaar van een training die we samen deden (in 2014) waarin we op een professionele manier hebben leren doelen stellen, plannen, focus inzetten en voor het hoogst haalbare gaan door o.a. samenwerken.

In de jaren erna zijn we het geleerde gaan toepassen in de praktijk. Met als resultaat: meerdere succesvol afgeronde projecten in onze vakgebieden. Maar óók zagen we waar het vaak misgaat; wanneer iemand zich niet aan afspraken houdt met een ander, of met zichzelf.

Onderzoek alles & behoud het goede

Dit mega belangrijke inzicht zijn we gaan onderzoeken – eerst bij elkaar, daarna bij ondernemers – en we hebben een formule gecreëerd die werkelijk waar geniaal is (al zeggen we het zelf). Namelijk: door het consistent toepassen van accountability.

An accountability partner is a person who coaches another person in terms of helping the other person keep a commitment.

WIKIPEDIA

Inmiddels geloven wij voor de volle 100% dat door accountability écht iedereen in staat is om zijn of haar doelen te behalen. Maar wie zijn wij om jou te overtuigen? Liever laten we het jou zien!

Vraag daarom vrijblijvend onze Free Coach Call aan van max. 30 minuten. Dan kunnen we met elkaar bekijken hoe wij jou kunnen helpen om al jouw verlangens en doelen in dit leven te bereiken!

DORIEN (32, AMSTERDAM)

Freelance copywriter / content strateeg. Gecertificeerd coach aan de Coach Academy (ExtraMile Academy).


Wat mensen zeggen

Wat voor mij werkt zijn de scherpe vragen die tijdens de meeting worden gesteld & ik heb veel aan de adviezen van Mo&Do.

CONNY (ONDERNEMER)

Studio Strippenkaart is voor voor mij keer op keer een positief duwtje in mijn rug om te (blijven) werken aan mijn eigen doelen!

EVELIEN (MANAGEMENT)

Erg professioneel, ze weten waar ze het over hebben. Ik heb bovendien waardevolle feedback van de andere deelnemers gekregen!

MICHELLE (ONDERNEMER)

Laten we samen bekijken wat wij voor jou kunnen doen.